Privatlivspolitik

Alt om datapolitik og GDPR


Som besøgende på vores website er du i sikre hænder. Nedenfor fremgår
vores datapolitik, som omhandler de oplysninger vi indsamler for at sikre brugeroplevelsen på vores
side. Ydermere beskriver vi, hvorfor du med ro i sjælen kan navigere rundt på vores side uden at
bekymre dig om, om vi misbruger dine digitale fodspor på siden.

Cookies
Vi anvender cookies på vores hjemeside, som er data, der gemmes på din enhed (computer, mobil,
tablet el. lign). Disse data har til formål at genkende din enhed og øge brugervenligheden
samtidigt med at de husker indstillinger, målretter annoncer mm.

Det er muligt at slette sine cookies og alternativt blokere dem.
Sletter eller blokerer du dog dine cookies, vil de annoncer du får vist ikke være ligeså relevante
for dig. Desuden vil der oftere blive vist annoncer for dig.

Guides til sletning af cookies
Slet cookies for Safari på din mac
Slet cookies for Safari på din iPhone, iPad eller iPod touch
Slet cookies for Google Chrome på Android enheder
Slet cookies for Google Chrome på din computer
Slet cookies for Microsoft Edge på din computer

Vores hjemmeside indeholder cookies fra nogle af de mest
hyppige tredjeparter.

Personoplysninger
Når du tilgår vores hjemmeside registreres dine personoplysninger. Personoplysninger er informationer,
som føre tilbage til dig. Dette kan b.la. være oplysninger om din computer eller mobiltelefon,
IP-nummer, geografisk placering, samt din navigering på siden. Disse oplysninger kan blive brugt
ifm. nyhedsbreve, konkurrencer, undersøgelser mf.

Såfremt du giver samtykke til og indtaster dit navn, e-mail, adresse,
telefonnummer og betalingsoplysninger kan disse informationer også behandles. Som regel vil disse
informationer kun være aktuelle at tilgå ved oprettelse af et køb eller login.

Formål med opbevaring af oplysninger
Disse oplysninger har til formål at identificere dig som bruger, sådan at de annoncer, du måtte få vist,
får størst mulig relevans. Ydermere bruges oplysningerne til at registrere køb og betalinger,
samt sikre at de services, som du efterspørger, bliver leveret på korrekt vis – dette kan
eksempelvis være nyhedsbreve, meddelelser etc.

Sikkerhedsforanstaltninger
Der er foretaget tekniske- samt organisatoriske foranstaltninger mod at de oplysninger, vi måtte besidde,
vil blive slettet, offentliggjort, manipuleret, forringet eller misbrugt i strid med lovgivningen.

Tidsramme for opbevaring af oplysninger
Oplysningerne gemmes i den periode, som er tilladt i henhold til lovgivningen. De bliver slettet,
når det ikke længere er nødvendigt at opbevare dem. Perioden for opbevaring afhænger af oplysningen
samt baggrunden for opbevaring – derfor er det ikke muligt at præcisere periodens generelle længde.

Videregivelse af oplysninger til tredjeparter
De oplysninger, der er kendt, videregives til en række tredjeparter. Disse tredjeparter behandler
oplysninger på vores vegne og må ikke benytte dem til egne formål. Som tidligere nævnt vil personoplysninger
så som navn, e-mail, adresse mf. kun videregives, såfremt der er givet samtykke til dette.
Vores databehandlere består udelukkende af selskaber i EU eller i lande, som har krav til
tilstrækkelig beskyttelse af dine oplysninger.

Indsigt i oplysninger samt klager
Det er altid din ret at få oplyst præcis hvile personoplysninger, vi behandler om dig. Desuden kan du
til hver en tid frabede at oplysningerne anvendes. Ydermere kan du få tilbagekaldt dit samtykke til,
at oplysninger om dig bliver behandlet. Hvis oplysninger, som måtte blive behandlet, er forkerte,
har du ret til at få slettet eller rettet disse. Dette sker ved at kontakte os på: [mailXXXX@XXXX.dk].

Føler du, at vores behandling af dine personoplysninger er forkert,
og ønsker du at klage, kan du tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af: Nærradio Korsør


NETRADIO

Hør det her

Current track

Title

Artist

Current show

Musik for senior

12:00 13:00

Current show

Musik for senior

12:00 13:00

Background